Grupp: Huvudforum

Trading rules..basic

0
Ogilla!
6
Gilla!
2014-02-12 01:32:02

Jag ser vart vi ska mm, det gör de flesta...TA/FA osv...

Att lära sig att våga är en annan femma! Kräver mycket erfarenhet!

Därför tänkte jag dela med er av några golden rules som jag har! Det är inga rules som är etsade i sten, utan mer flytande som jag har i skallen för tillfället. Är det nån som vill tillägga, så gör gärna det...

Skrivet lite för nybörjare ser jag nu, men det kan kanske behövas! :)

1) Våga stanna kvar om linjerna och din position säger det! Många säljer av för tidigt, för att de blir nervösa, utan egentlig anledning!

2) Våga sälja av din position om du börjar bli osäker, även om det är med förlust! Det kommer bättre lägen! Stanna kvar kan bli förödande...

3) Ta in all information du kan, och bilda dig en egen uppfattning! Lyssna in, och försök ta in andras analyser av marknadsläget, alltid sätter sig någonting i bakhuvudet! Du behöver inte göra som dem för det!

4) Inse att du är en individ, och som individ handlar du på ditt sätt, inte som någon annan! Det kanske inte passar dig över huvud taget! Återigen erfarenhet...

5) Är du inte vinnare i minst 75% av dina affärer, börja om och trejda på papper igen till att det funkar! Annars bränner du bara sannolikt pengar!

6) Det finns inga absoluta sanningar angående hur marknaden rör sig! Med lite erfarenhet kan du endast utveckla en förmåga att beräkna sannolikheter! Varken mer eller mindre! Det finns inga perfekta trejdare; alla tar vi våra smällar då och då!

Mvh, från en som bränt sig många ggr! :)

...........................................................................

Nyheter kommer och går, linjerna består! Oil-citat! :)

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.